• Grønland

  • Island

  • Færøerne

GRØNLAND, ISLAND OG FÆRØERNE

-PÅ SAMME REJSE, ELLER HVER FOR SIG

Grønland er verdens største ø. Det er et råt, bjergrigt og kontrastfyldt land med den gigantiske indlandsis i midten. Kun en smal kystnær kant af forrevne bjerge og intense grønne dale, forbliver isfri og tillader et lille og robust samfund til at leve på kanten af den beboelige verden.

Islands natur er storslået og voldsom. Oplev et magisk landskab af kogende mudderpøle, spruttende gejsere, varme kilder, gletsjere og tordnende vandfald. Den smukke og helbredende Blue Lagoon samt den checkede metropol, Reykjavík, med det rige kulturliv.

Færøerne. De forrevne dramatiske klipper tager pusten fra én. Her vil du få følelsen af afsides beliggenhed og isolation. Øerne er en skjult hemmelighed og deres afsondrethed gør dem attraktive. At tilbringe tid her, giver dig en uforglemmelig oplevelse af at leve på kanten af det åbne hav.

En rejse for livet

 

 

 

 

Kontraster og naturkræfter | 13 dage

Oplev på samme rejse, Grønlands enorme vidder og mægtige Isfjord. Islands voldsomme natur med varme kilder og vulkanlandskab. Færøernes dramatiske natur, fårene, fuglene, farverige…

Nætter: 12
Priser fra: 
DKK 31.300
Læs mere

Nordatlantiske Perler 8 dage

På denne rejse vil du få de bedste oplevelser fra både Island og Færøerne. Oplev selv, den verden Vikingerne kom til da de sejlede på opdagelse i Nordatlanten.

Nætter: 7
Priser fra: 
DKK 16.860
Læs mere

Storslåede Grønland | 8 dage

Rejse til Grønland. Oplev hovedstaden Nuuk, kystsejlads i Grønland med stop i byen Sisimiut. Sejl gennem Isfjorden og besøg Ilulissat

Nætter: 7
Priser fra: 
20.825
Læs mere

Besøg Ilulissat i Grønland

Besøg isfjeldenes hovedstad Ilulissat, som ligger i det vestlige Grønland ca. 350 km nord for polarcirklen. Isfjorden, folket og de massive isbjerge er en fantastisk oplevelse, som…

Nætter: 4
Priser fra: 
DKK 16.000
Læs mere

Grønland fra nord til syd | 13 dage

Rejse fra det nordlige Grønland med Diskobugtens gigantiske isfjelde til det sydlige Grønland med sine smukke fjorde, små bygder og grønne fjelde.

Nætter: 12
Priser fra: 
34.015
Læs mere