Den 16. Nordiske
Lærer uddannelses
konference 

Fakultetet for Pædagogik og Uddannelse på Færøernes Universitet indbyder til den 16. Nordiske Læreruddannelseskonference i Tórshavn fra den 12. - 14. maj 2020.

Konferencen består af forelæsninger inden for konferencens hovedtema Innovation i Undervisning og Læring, med hovedforelæsere fra de nordiske lande.

I tillæg er der også parallelsessioner med mundtlige oplæg, workshops samt postersessioner. Sessionerne afholdes af konferencens deltagere, som repræsenterer forsknings- og uddannelsesinstitutioner i de nordiske lande. 

Hvis du ønsker at medbringe posters eller vil holde et oplæg eller en workshop under parallelsessionerne, bedes du venligst om at oplyse dette når du registrer dig til konferencen. Du skal samtidig indsende et abstrakt.

Deadline for indsendelse af abstrakt er den 14. februar 2020

Konferencens hovedsprog er skandinavisk, men forelæsninger og oplæg kan også afholdes på engelsk.

Abstraktet kan indsendes, før, samtidig eller efter at du tilmelder dig til konferencen. Alle abstrakt vil blive behandlet og godkendt løbende. Når abstraktet er godkendt vil I modtage en godkendelsesbekræftelse.

Den Nordiske Læreruddannelseskonference er siden 1991 blevet afholdt hvert andet år i et af de følgende nordiske lande: Færøerne, Grønland, Danmark, Island, Finland, Norge og Sverige. Senest konferencen blev afholdt på Færøerne var i 2006.

Hovedformålet med konferencen er at skabe og vedligeholde netværk samt at dele og formidle viden, frembragt af forskning, erfaringer og praksis om emner med relevans for læreruddannelsesområdet.

Konferencens pris er DKK 3800,- pr. deltager. 

Deadline for registrering er den 31. januar 2020 

 

Sponsorer: