Den 16. Nordiske
Lærer uddannelses
konference 

Grundet den aktuelle situation og myndighedernes restriktioner og retningslinjer vedrørende COVID-19, har vi besluttet at udskyde den 16. Nordiske Læreruddannelseskonference.

 

Vi beklager rigtig meget, at vi ikke kan afholde konferencen i maj, men taget situationens alvor i betragtning, vurderer vi, at dette er den mest hensigtsmæssige løsning.

 

Nye datoer:

Den 16. Nordiske Læreruddannelseskonference vil afholdes ved Fakultetet for Pædagogik og Uddannelse på Færøernes Universitet i Tórshavn fra den 3. – 5. maj 2022. 

 

Vi anbefaler, at I holder jer informeret på Greengates hjemmeside, som løbende vil blive opdateret med flere informationer og et opdateret program.

 

Betingelser vedrørende abstrakt:

 

Betingelser vedrørende abstrakt:

Alle abstrakt som er blevet behandlet og godkendt, vil fortsat indgå som en del af programmet til konferencens parallelsessioner i 2022. 

Hvis I ønsker at tilbagekalde jeres abstrakt, bedes I venligst sende en e-mail til LUK20@setur.fo senest mandag den 31. januar 2022. Hvis I ønsker at foretage ændringer i jeres abstrakt, bedes I venligst uploade et nyt abstrakt på Greengates hjemmeside senest mandag d. 31. januar 2022.

 

Betingelser vedrørende deltagelse:

Hvis I ikke har mulighed for at deltage i den 16. Nordiske Læreruddannelseskonference i 2022, vil det være muligt at foretage navneændringer. Hvis I ønsker at foretage navneændringer eller har spørgsmål angående dette, bedes I venligst kontakte Greengate.

 

Ombooking af hotelværelser:

Hotelværelserne vil automatisk blive ombooket til maj 2022. I vil modtage en ny bekræftelse og flere informationer herom fra Greengate. Har I spørgsmål vedrørende ombookingen, bedes I venligst kontakte Greengate. For at I ikke skal få ekstra udgifter i forbindelse med hotelopholdet, forbeholder vi os retten til at flytte jer til et andet hotel med minimum samme standard, som det I har booket til i år.

 

Ombooking af flyrejser:

I bedes venligst hurtigst muligt kontakte flyselskaberne eller jeres forsikringsselskaber for at undersøge mulighederne for at ombooke jeres rejser eller få pengene retur.

 

Vi håber at I udviser forståelse for vores afgørelser, og vi ser rigtig meget frem til en spændende konference i maj 2022.  

 

Har I yderligere spørgsmål eller kommentarer, er I velkomne at kontakte Greengate.

E-mail: info@greengate.fo Tlf: +298 350 520  

 

 

 

Sponsorer: