Nordiske Kvinder mod vold

Kvinnuhúsið - Kvindernes krisecenter på Færøerne indbyder til den 26. Nordiske Kvinder Mod Vold konference i Tórshavn fra den 20. - 22. maj 2022.

Konferencen finder sted på Hotel Hilton Garden Inn Faroe Islands, Smyrilsvegur 13, 100 Tórshavn

Konferencen består af forelæsninger inden for konferencens hovedtema: Seksuel Vold med hovedforelæsere fra de nordiske lande. Derudover vil der være landepræsentationer, omkring hvad der rører sig i de aktuelle lande i forhold til konferencen tema.

I tillæg er der også parallelsessioner med mundtlige oplæg og workshops. Sessionerne afholdes af konferencens deltagere, som repræsenterer ledende eksperter, forskere og fagpersoner i de nordiske lande. 

Hvis du ønsker at holde en workshop under parallelsessionerne, bedes du venligst om at oplyse dette når du registrer dig til konferencen. Du skal samtidig indsende et abstrakt.

Deadline for indsendelse af forslag til Workshop er den 28. februar 2022

Konferencens hovedsprog er skandinavisk, men forelæsninger og oplæg kan også afholdes på engelsk.

Konferencen Nordiske Kvinder Mod Vold er siden 1994 blevet afholdt hvert år i et af de følgende nordiske lande: Færøerne, Grønland, Danmark, Island, Finland, Norge og Sverige. Senest konferencen blev afholdt på Færøerne var i 2013.

Hovedformålet med konferencen er at skabe og vedligeholde netværk samt at dele og formidle viden, frembragt af forskning, erfaringer og praksis om emner med relevans for at forebygge Vold mod kvinder.

Konferencens pris er før 14. februar 2022 (early bird) DKK 3600,- pr. deltager.

Efterfølgende pris er 4200,- kr. pr deltager.

Sidste frist for tilmelding til NKMW er 17. april 2022.

Hjemmeside: www.nkmv2022.fo