overnatning

GreenGate Incoming har forhånds reserveret en række værelser på Hilton Garden Inn i Tórshavn.
Book venligst værelse samtidigt med at I registrerer jer til konferencen. For at holde den pris vi har oplyst, må booking ske gennem GreenGate Incoming. Først til mølle princippet gælder ved booking af hotelværelser. 


Hotel Hilton Garden Inn Faroe Islands 

  • Konferencen afholdes her

Hotel Hilton Garden Inn Faroe Islands er Færøernes nye internationale hotel. Et unikt og moderne hotel med spektakulær panoramaudsigt i smukke omgivelser. Hotellet ligger tæt på naturskønt område, der er ideelt til gåture og løb samt i gåafstand til Kunstmuseet, Nordens Hus og city center.

 

 

Hotel Brandan 

Hotel Brandan er et 4-stjernet hotel med miljømærket Greenkey. Hotellet ligger perfekt i hovedstaden Tórshavn, kun få minutter fra byens centrum, indkøbscenter, fodboldstadion og sportcentret i Tórshavn. Hotellet åbnede i 2020.

 

 

Hotel Djurhuus 

Hotel Djurhuus (tidligere Hotel Streym) ligger tæt ved den historiske fæstning Skansin, bus og færge terminalen. Det tager ca 10 minutter at gå fra hotellet til den historiske bydel Tinganes og Reyn, lystbådehavnen, restauranter, gågaden og turistkontoret.

 

 

Hotel Tórshavn

Hotel Tórshavn ligger i Tórshavns centrum, ved siden af lystbådehavnen og den hyggelige gamle bydel Reyn og Tinganes. I de omkringliggende gader findes butikker og restauranter.

 

 

Ønskes anden overnatning kan I læse mere om hoteller, B&B m.m her...