• Overnatning i Tórshavn

Overnatning

 

GreenGate Incoming har forudbestillet overnatning på forskellige kategorier i Tórshavn. Bestil venligst din overnatning på online-registreringen. For at opnå de angivne priser, skal din reservation foretages via GreenGate Incoming. Hotellerne reserveres på først til mølle basis.

Ændring af hotelreservationen

Hvis du ønsker at ændre din hotelreservation, ankomstdato eller afrejsedato, beder vi dig venligst kontakte GreenGate Incoming og ikke hotellet. 

 

Hotel Føroyar****

Hotel Føroyar ligger i fredelige omgivelser og passer smukt ind i det grønne landskab der omgiver hotellet.

Samtlige værelser har panorama udsigt til den nærliggende ø Nólsoy og af hovedstaden Tórshavn, der ligger ca. 2 km fra hotellet.

Fra hotellet kan gæsterne gå af forskellige stier ned til byen/centrum.

Hotellet har restaurant og café/bar i lobbyen.

Hotellet har en stor parkeringplads og ligger ca. 3 minutters kørsel fra kulturhuset Nordens Hus, og ca. 10 minutters kørsel fra centrum.


Hotel Tórshavn***

Hotel Tórshavn ligger i Tórshavns centrum, ved siden af lystbådehavnen og den hyggelige gamle bydel Reyn og Tinganes. I de omkringliggende gader findes butikker og restauranter.

Hotellet ligger i gåafstand til Bus- og færgeterminalen, lokale attraktioner, turistinformationen og indkøbscentret SMS. Personalet hjælper gerne med information om seværdigheder og aktiviteter i området.

På Hotel Tórshavn er der restaurant og café.

 

B&B 

Et godt valg for dem der ønsker at komme i kontakt med de lokale. Standard og faciliteter varierer. Morgenmad er inkluderet.