• Udflugter

Udflugter

Alle udflugter starter fra Hotel Føroyar omkring kl. 12.15 og slutter omkring kl. 16.00-17.30. Efter turen sættes deltagerne af på et af hotellerne. Vær opmærksom på at bådture er vejrafhængige.

Sejltur med skonnerten "Norðlýsið"


Der sejles fra Tórshavn til den nærliggende ø Nólsoy tæt på kysten og fuglefjeldene. Kort ophold ud for fuglefjeldene, så der er mulighed for at tage billeder af fuglene på klipperne og i vandet. En fantastisk oplevelse. Nyd den medbragte lunchbox på turen. Vi sejler ind i bygden, og går på opdagelse i denne skønne bygd som er så anderledes fra storbylivet. Kaffe og kage nydes på øen før turen retur til Tórshavn. Max 50 deltagere på turen og det er først til mølle princippet.

 

Vandretur til Færøernes kulturelle center Kirkjubø


Med bus og guide kører vi til stien hvor vi starter vores vandretur til Kirkjubøur, Færøernes kulturelle center. En vandretur i ujævnt terræn. Det er en græsbevokset og stenet vardesti som vi følger. Turen er let og varighed er ca. 2 timer. Længden er ca. 7 km. Den medbragte lunchbox nydes på turen. På turen har I flot udsigt til øerne Hestur og Koltur. Ved ankomst til Kirkjubø har vi rundvisning i bygden, hvor vi besøger Maria kirken, Magnus katedralen samt museet Roysktovan hvor vi også får serveret kaffe og kage – unik oplevelse. Det er den 17 generation som bor på stedet. Retur til Tórshavn med bus.

 

Oplev den historiske hovedstad Tórshavn


Med bus og guide skal vi på opdagelse i den historiske hovedstad Tórshavn. Vi starter med besøg i det historiske museum, efterfulgt af en guidet gåtur igennem Tórshavn, med besøg på fortet Skansin, og den gamle bydel Tinganes og Reyn. Nyd den medbragte lunchbox på turen. Vi besøger pakhuset Østrøm med et varieret udbud af lokalt håndværk, samt det grafiske værksted Steinprent. Vi afslutter med kaffe og kage i historiske omgivelser.

 

Sejltur til Vestmannabjergene


Med bus og guide køres til Vestmanna lang fjeldvejen. Kort ophold i bygden Kvívík, hvor vi kan se spor fra Vikingetiden. Videre til Vestmanna, hvor vi skal på sejltur til de fantastiske Vestmannabjergene. Vi sejler igennem smalle sund og ind i dybe grotter og tæt langs de lodrette klippevægge – husk kamera. Nyd den medbragte lunchbox på turen.