• Pris fra DKK 11.740,- pr person i dobbelt

  Færøerne med lokal guide

Kalender
Fortsæt

Brug for hjælp? Du er velkommen til at kontakte os på  +298 350 520 eller email: info@greengate.fo

Færøerne på kryds og tværs med lokal guide  

På vores rundrejser kan vi tilbyde de bedste natur- og kulturoplevelser. Vi tilrettelægger alt, så du kan koncentrere dig om at opleve. Du bliver guidet af lokal rejseleder, så du kommer tæt på de lokale og kan opleve det autentiske Færøerne. Har du lyst til at opleve mange seværdigheder på kort tid, og har lyst til at dele oplevelserne med andre på turen, så er denne rejseform det rette valg for dig.

 • REJSE: Torsdag til torsdag (andre dage på forespørgsel) - 8 dage | 7 nætter
 • REJSEPERIODE: Maj, juni, juli og august 
 • DIREKTE FLY FRA: København (inkl. i pris)


Program: Rejse med lokal rejseleder 

TORSDAG: Ankomst til Færøerne med Atlantic Airways - Velkommen til Færøerne.
Ankomst til Færøerne med Atlantic Airways. Transport fra lufthavnen til overnatningsstedet i Tórshavn. Gennemgang af ugens program sammen med rejseleder på aftalte sted.

FREDAG: Sightseeing med bus og guide til den nordlige del af øen Eysturoy. Besøg de naturskønne bygder Gjógv og Saksun.
Vi kører fra Tórshavn langs kysten, gennem farverige bygder, krydser broen over Atlanten, og fortsætter i retning af den nordligste bygd på Eysturoy, Gjógv, kendt for sin særprægede naturhavn og Kronprinsesse Mary’s bænk. Se blandt andet de karakteristiske klippeformationer i havet Kæmpen og Kællingen, og det højeste fjeld Slættaratindur 882m.

Frokost serveres i hyggelige omgivelser. Turen fortsætter via bygden Funningur til den idylliske bygd Saksun, som ligger malerisk i bunden af det der engang var en smal fjord med høje fjelde på begge sider.

LØRDAG: Sejltur til de storslåede Vestmannabjerge samt vikingebosættelserne i bygden Kvívík.
Formiddagen er på egen hånd. For enden af lystbådehavnen ligger Østrøm hvor man blandt andet kan se og købe moderne færøsk kunst og kunsthåndværk. Lige ved siden af ligger Steinprent, som er Færøernes Grafiske Værksted, besøg deres galleri hvor de udstiller de nyeste værker. Andre spændende forretninger der ligger i byen er for eksempel Tutl, der sælger færøsk musik. Kig nærmere på lækre færøske designede uldvarer i den nyeste mode, blandt andet den spændende forretning Staðið og systuen/butikken hos Guðrun og Guðrun.

Når sulten melder sig kan vi varmt foreslå frokost i Kaffihúsið, som ligger nede ved lysbådehavnen.

Eftermiddagen byder på en spændende sejltur til Vestmanna Fuglefjelde. Fra Tórshavn køres via fjeldvejen til bygden Vestmanna, hvorfra der sejles ud til klipperne og ind i nogle af grotterne, en fantastisk oplevelse - husk kamera. På vej til Tórshavn gøres et stop ved vikingebosættelserne i den smukt beliggende bygd Kvívík.

SØNDAG: Heldagstur med storytelling til Sagaøen Sandoy og det kulturelle center Kirkjubøur.
Heldagstur til den sagnomspundne ø Sandoy, en af de mest uspolerede øer, hvor man stadig oplever den traditionelle færøske livsstil. Vi kører fra Tórshavn over fjeldet til færgehavnen Gamlarætt hvor vi skal nå færgen. På sejlturen kan vi nyde udsigten til øerne Hestur og Koltur.

Guiden underholder med sagaer fra øen, som er fængslende historier. Oplev blandt andet kirkebesøg, fantastiske udsigtspunkter og små bygder. På vej tilbage til Tórshavn gøres et stop i det kulturelle center Kirkjubøur – madpakke spises undervejs.

Billede: Kirkjubøur


MANDAG: Byrundtur i Tórshavn. 
Gå på opdagelse i den gamle bydel i Tórshavn, Tinganes og Reyn med de små gyder og charmerende huse med græs på taget. Den lokale guide fortæller gode historier om fortiden og nutiden og måske møder man lagmanden eller en af William Heinesens -Fortable Spillemænd-. Turen går også forbi Domkirken og det hyggelige område Vágsbotn med de mange både, her ses tydeligt at fiskeri og havet har stor betydning for lokalbefolkningen. 

TIRSDAG: Udflugt til Nordøerne. Se hvor naturen er domineret af høje fjelde. Besøg Christianskirken i Klaksvík. 
Vi kører fra Tórshavn mod de nordligste øer. Fra bygden Leirvík, fortsættes igennem den undersøiske tunnel, som er dekoreret af den lokale kunstner Tróndur Patursson. På denne tur skal vi opleve øerne Borðoy, Viðoy og Kunoy. Naturen er storslået og er domineret af høje og stejle fjelde. Vi går på opdagelse i den næststørste by på Færøerne Klaksvík, en af de vigtigste byer indenfor fiskeindustrien, besøg i blandt andet Christianskirken. Frokost serveres på turen.

ONSDAG: Dag på egen hånd - Tilkøb udflugt (skal forudbestilles). For eksempel:

 • Heldagstur til den vestligste ø Mykines, også kaldet fugleparadiset, da øen har et rigt fugleliv. Se blandt andet den store og imponerende fugl Sulen der betragtes som kongen blandt de færøske fugle. Kom tæt på søpapegøjerne, de små charmerende fugle med det farverige næb. Denne udflugt kræver almindelig god kondition samt godt udendørstøj. BEMÆRK: Færgeoverfarten til Mykines afhænger af vejret. Skulle det ske at færgen bliver aflyst fortsætter udflugten på øen Vágar. Denne udflugt refunderes ikke. 

 • Besøg Ro-Oves ø, Nólsoy. Fra Tórshavn sejles med færgen til den nærliggende ø Nósloy. På aftalte sted mødes man med den lokale guide, som fortæller historier og viser bygden. Besøg huset Brunn som blev bygget af drivtømmer fra 1600-tallet og oplev blandt andet en seværdighed, som kun kan opleves på Nólsoy, Ro-Ove ´s båd, Diana Victoria. I 1986 roede Ove alene hele vejen til Langelinie i Danmark for at kysse Den Lille Havfrue. På egen hånd kan man vandre op på toppen af øen hvor man har den smukkeste panorama udsigt over Tórshavn og de nærliggende øer. Retur med færgen til Tórshavn. 

 • Se andre udflugter HER...

TORSDAG: Afrejse fra Færøerne.
Transport fra overnatningsstedet til lufthavnen. Afrejse med Atlantic Airways.

Hotelovernatning | Priser fra

DKK 13.415,- pr person i dobbelt
DKK 16.235,- i enkelt

B&B overnatning | Priser fra

DKK 11.740,- pr person i dobbelt
DKK 13.560,- i enkelt

Prisen inkluderer:

 • Fly fra *København t/r med afgifter
 • Transfer fra Vágar lufthavn til overnatningssted i Tórshavn t/r.
 • 7 nætter i Tórshavn med morgenmad.
 • Fredag: Bus, guide og frokost.
 • Lørdag: Bus, guide og bådtur.
 • Søndag: Bus, guide, færge og madpakke.
 • Mandag: Bus og guide.
 • Tirsdag: Bus, guide og frokost.

*Det er også muligt at flyve fra Aalborg, Billund, Edinburgh, Bergen, Paris og Keflavík. Kontakt os for tidspunkt/priser HER...

Prisen inkluderer ikke:

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring

Tilkøb. Pris på forespørgsel:

 • Onsdag: Besøg øen Mykines eller Besøg Ro-Oves ø, Nólsoy. Se andre udflugter HER...
 • Bordbestilling på restaurant i Tórshavn 
 • Afbestillingsforsikring (3% af rejsens pris)

Bemærk:

 • Denne pakkerejse kan også sammensættes til for eksempel 4 nætter 5 dage.
 • Triple værelse er ikke muligt på B&B. 
 • B&Bs er med delte faciliteter.
 • Oplyste priser er fra, da de er baseret på Atlantic Airways laveste offentliggjorte pris. Den aktuelle pris ved booking kan være højere.
 • Se vores generelle bestemmelser HER...

Kort af rejsen:

På denne rejse besøges øerne der hvor der er en rød ring omkring ø-navnet. Den hvide ring betyder at man kan tilkøbe udflugt til andre øer. 

Vi kan også foreslå


Læs mere