• pris fra dkk 4.755 pr person i dobbelt

  Færøske sommerfornemmelser

Kalender
Fortsæt

- LÆS REJSEVEJLEDNINGER TIL FÆRØERNE HER...

 

 

 

 

          
Brug for hjælp? Du er velkommen til at kontakte os på  +298 350 520 eller email: info@greengate.fo

 

 

Færøske sommer - fornemmelser

Storbyferie i Tórshavn byder på shopping, spændende mad, lyse nætter og masser af oplevelser. Tórshavn er en hyggelig og dejlig overskuelig by. Du er altid i gå afstand til de fleste attraktioner og cafeer, hvor du kan slappe af efter dagens oplevelser og få dig en snak med de lokale. Vi har sammensat et program hvor du kan prøve lidt af det hele.

 • REJSE: Fredag til mandag - 4 dage | 3 nætter
 • REJSEPERIODE: Juni, juli og august 2022
 • DIREKTE FLY FRA: København (inkl. i pris)


Program: Weekendrejse 

FREDAG: Ankomst til Færøerne. Nyd den hyggelige stemning i Tórhavns gamle bydel.
Ankomst med Atlantic Airways til Vágar Lufthavn. Efter check ind, gå en tur i gennem Tórshavn. Når man kommer ind i den gamle bydel og vand­rer rundt mellem husene, op­lever man et virvar af stræder og smalle gyder, trapper og klippegrund, der stikker frem, og små sorttjærede huse med hvide vinduer og grønne græs­tage.

For at runde dagen af, besøg en bar/café hvor de lokale kommer.

LØRDAG: Shopping, kultur og lækker mad.
Efter morgenmaden er det tid til at gå på opdagelse i Tórshavn. For enden af lystbådehavnen ligger den gamle fabrik Østrøm, fyldt med skønne færøske mærker - strik, tøj, smykker, møbler, plakater og kunsthåndværk. Lige ved siden af ligger Steinprent, som er Færøernes Grafiske Værksted, her kan man købe smukke prints af færøske kunstnere.

Andre spændende butikker der ligger i byen er for eksempel Tutl, der sælger færøsk musik, Føroya Heimavirkisfelag, der er fyldt med autentisk strik lavet af lokale kvinder og Marjun Heimá, der har specialiseret sig i den færøske nationaldragt. Kig også nærmere på lækre færøske designede uldvarer i den nyeste mode i systuen/butikken hos Guðrun & Guðrun samt i Ullvøruhúsið. På turen kommer man forbi den hyggelige gamle boghandel, som absolut er et besøg værd.

Spis frokost på en af de mange gode cafeer / restauranter.

Hvis I har brug for et pusterum i shoppingen, kan vi foreslå at besøge det nordiske kulturhus, Nordens Hus og Kunstmuseet, som rummer et bredt udvalg af færøsk kunst, der viser hvordan naturen og landskabet har været det dominerende motiv igennem hele den færøske kunsthistorie.

Billede: Den gamle bydel Reyn

SØNDAG: Færøernes højdepunkter - Lej en bil og oplev nogle af Færøernes højdepunkter.
Vi foreslår at køre til Vestmanna for at tage på sejlturen til de storslåede Vestmannabjerge. Her sejles igennem smalle sund, ind i dybe grotter, formet af brændingen igennem millioner af år, og tæt til den over 700 meter høje lodrette klippevæg.

Fortsæt derfra til Saksun, som er en malerisk bygd hvor bugten plejede at være en beskyttet naturhavn, men i dag er indsejlingen til bugten sandet til. Ved lavvande kan man gå på sandet ud til havet. Kør over broen der forbinder øerne Streymoy og Eysturoy og forsæt mod bygden Gjógv via Eiði.På denne rute er der udsigt til Færøernes højeste fjeld Slættaratindur (882 meter), og de imponerende klippeformationer Kæmpen og Kællingen, som står ude i havet.

Bygden Gjógv, er kendt for sin særprægede naturhavn og flotte udsigt til øen Kalsoy. Går man langs kanten af kløften kan man nogle gange få øje på søpapegøjerne, når de kommer frem fra deres huler og flyver ud på havet efter føde til ungerne. For enden af kløften er det muligt at nyde udsigten fra Kronprinsesse Mary´s bænk.

Det er også muligt at deltage på en af vores udflugter lørdag og søndag - læs mere HER...

MANDAG: Afrejse fra Færøerne. 
Check ud fra overnatningsstedet. Afrejse med Atlantic Airways.

Hotelovernatning | Priser fra

DKK 5.630,- pr person i dobbelt
Enkelt på forespørgsel

B&B overnatning | Priser fra

DKK 4.755,- pr person i dobbelt
Enkelt på forespørgsel

Prisen inkluderer:

 • Fly fra *København t/r med afgifter.
 • 3 overnatninger i Tórshavn med morgenmad.

*Det er også muligt at flyve fra Aalborg, Billund, Edinburgh, Bergen, Paris og Keflavík. Kontakt os for tidspunkt/priser HER...

Prisen inkluderer ikke:

 • Rejseforsikring.

Tilkøb. Pris på forespørgsel:

 • Transfer fra lufthavnen til overnatningssted i Tórshavn og retur. 
 • Lørdag/søndag: Bordbestilling på restaurant i Tórshavn. 
 • Søndag: En dags lejebil inkl. fri km, CDW.
  Søndag: Sejltur til Vestmannabjergene, inkl. frokost og besøg på Saga Museum
  -har man ikke lyst til at leje bil, er det muligt at tilkøbe en udflugt både lørdag og søndag. Læs mere HER...

Bemærk: 

 • B&Bs er med delte faciliteter.
 • Forretningerne i byen har åbent lørdage fra kl. 10.00, men har forskellige lukketider 14.00/15.00/16.00 (Centret SMS har åbent hver lørdag til kl. 18.00).
 • Søndag er lukket. 
 • Oplyste priser er fra, da de er baseret på Atlantic Airways laveste offentligegjorte pris. Den aktuelle pris ved booking kan være højere.
 • Se vores generelle bestemmelser HER...

Kort af Tórshavn:

 

Billede: Systue/butikken hos Guðrun og Guðrun

Vi kan også foreslå


Læs mere