• -undersøiske tunnel mellem Streymoy og Eysturoy

    Eysturoyartunnilin

Kort OVER Færøerne

Med en beliggenhed i Nordatlanten, kun to timers flyvetid fra det europæiske fastland, omkrandses Færøernes 18 bjergfyldte øer af 1.289 km kyststrækning, hvor afstanden til havet på intet tidspunkt overstiger fem km.

Denne nærhed tilbyder den besøgende en mangfoldighed af naturoplevelser - fra dramatiske klippesiders møde med havet, til fredfyldte fjelde og dale og hovedstadens natteliv.

Færøerne ligger på 62 grader Nord, men har et forbavsende mildt klima på grund af Golfstrømmen. Den gennemsnitlige temperatur i de varmeste måneder er 13°C, hvilket giver milde sommerdage, om vinteren er den gennemsnitlige temperatur 3°C.

Midt om sommeren er den længste dag 19½ time lang. Om natten står solen lige under horisonten, og besøgende forbløffes over de karakteristiske lange dage og lyse nætter. Der er rig mulighed for at nyde de lange, lyse aftener, som giver ferien på Færøerne en helt speciel atmosfære.

Det færøske vejr er særdeles omskifteligt, hvilket virkelig fascinerer fremmede. En af de mest almindelige tilbagemeldinger fra rejsende er det unikke i at kunne opleve alle fire sæsoner på én dag.

 

Sommerrejser til Færøerne

Sommerrejser til Færøerne


Læs mere

Vinterrejser til Færøerne

Vinterrejser til Færøerne


Læs mere