INCENTIVES

Leder du efter noget helt unikt for at imponere dine medarbejdere, kunder eller leverandører, så beløn dem med en rejse fra os.

En belønningsrejse er sædvanligvis noget specielt og unikt, som deltagerne under normale omstændigheder ikke ville have mulighed for at opleve. Fra valg af overnatningssted og miljø til atmosfære og kreativitet – vi kan byde dig den visse løsning, som får deltagerne til at måbe af begejstring.

Vi hos Greengate Incoming skaber skræddersyede programmer med indarbejdelse af dine behov, dit budget og dine mål for at sikre, at du får netop det, som du søger. Med vores fremragende kendskab til industrien og vores tætte samarbejde med nøgleleverandører, kan du være sikker på at være i gode hænder hos os.

Vores erfarne team er begejstrede for Færøerne og for at præsentere de smukke øer fra deres bedste vinkler. Denne begejstring skinner igennem al den kreativitet og innovative ideer, som vores team kommer med. Hvis du tror, at din forespørgsel er for krævende, send den alligevel. Du vil blive begejstret over, hvad vores team kan diske op med.

Vi tilbyder: 

Skræddersyede programmer
De bedste hoteller på Færøerne
Madoplevelser med kvalitet
Et smukt og unikt naturmiljø
Spændende aktiviteter
Inkludering af vores kultur
Kreativitet og innovation
Præcis og realistisk planlægning
Wow-faktorer
Gavepakker på anmodning
Og flere andre tjenester

Kontakt GreenGate Incoming:

Forslag - Læs mere ›

til forsiden


Læs mere