Privat udlejning 

Generelle bestemmelser

Afbestilling: 

 • Afbestilt 7 uger før ankomst: Fuld refundering – depositun
 • Afbestilt mellem 6-3 uger før ankomst: 50% refunderet
 • Afbestilt mindre end 3 uger før ankomst: Ingen refundering

Allergi - Vi kan ikke garantere at tidligere lejere ikke har medbragt husdyr i boligen. Så hvis du lider af allergi over for husdyr, så spørg for en sikkerheds skyld GreenGate Incoming, om der har været husdyr i boligen i den senere tid.

Selv om du får en bolig, hvor der ikke for nylig har været husdyr, kan vi ikke påtage os noget ansvar, hvis allergien bryder ud alligevel.

Ankomst/afrejse - Det lejede sommerhus/lejlighed er til rådighed fra kl. 14.00 på ankomstdagen til kl. 11.00 på afrejsedagen. På afrejsedagen skal huset forlades i opryddet og rengjort stand, og vinduer/døre skal lukkes/låses. Alle møbler og øvrigt inventar skal placeres samme sted og i samme stand som ved ankomst.

Bad - Hvis ikke andet er angivet, er der både varmt og koldt vand i boligen. Se under de enkelte boliger, om der er bruser eller badekar. 

Depositum - Ved bestilling indbetales depositum på 30% af den samlede pris, med mindre andet er anført for den pågældende rejse. Er deposita ikke indbetalt inden den angivne frist, bortfalder aftalen

Foto - Det kan forekomme, at en feriebolig er blevet malet eller, at der er sket nogle forandringer, som ikke fremgår af fotoet på hjemmesiden. 

Husdyr - Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. 

Indretning - Husene er alle indrettet efter ejerens smag og muligheder, og der må derfor altid regnes med individuelt indrettede ferieboliger. Beskrivelserne af de privatejede ferieboliger er udformet efter bedste overbevisning. Opfattelse af inventaret er individuelt gengivet og afhænger naturligvis af den enkeltes smag. 

Køkkenudstyr - Køkkenudstyr i ferieboligen består i reglen af det antal glas, kopper, tallerkner og bestik, som svarer til det højst tilladte antal personer. Udstyret kan være sammensat af forskellige typer. Der kan være færre gryder og pander end i en privat husholdning. 

Lukketider - De fleste forretningers åbningstider er man-tors kl. 09.00/10.00-17.00/17.30, fredag til kl. 18.00/19.00, lørdag til kl. 12.00/14.00/16.00. Åbningstiderne kan variere betydeligt fra bygd til bygd. Kiosker og tankstationer lukker de fleste steder kl. 23.00 alle dage. 

Nødhjælp - Ved nød eller brand ring 1 1 2. Hvis der findes telefon i ferieboligen, kan der ringes 1 1 2  selvom telefonen ellers kun er til indgående samtaler. Hvis der ikke forefindes telefon i boligen, så søg hjælp hos den nærmeste nabo. 

Opredninger - Vær opmærksom på at opredningen kan være på sovesofaer eller madrasser på gulvet. 

Klager & Reklamationer - Eventuelle klager og reklamationer under rejsen skal fremsættes over for GreenGate Incoming, så manglen/fejlen kan afhjælpes med det samme og med mindst mulig ulempe for den rejsende.
Ved klager og reklamationer efter rejsen: Kontakt GreenGate Incoming info@greengate.fo senest 2 uger efter hjemkomsten. Dokumentation skal foreligge. 

Rengøring - Det er en selvfølge at du afleverer ferieboligen i samme tilstand som ved ankomst. Rengøring er obligatorisk. 

Rygning - Rygning er forbudt på alle offentlige- samt alle overnatningssteder. 

Skader - Eventuelle skader på den lejede bolig, udstyr, m.v. skal omgående meddeles til GreenGate Incoming. 

Sovepladser - Sengene i ferieboligen kan variere i størrelse. Længden er fra 2 m. Dobbeltsenge varierer i bredde fra 140 cm til 180 cm, og enkeltsenge fra 70 cm til 90 cm. Sengene er som regel forsynet med skumgummimadrasser eller boxmadrasser. De ovenfor angivne mål er også gældende for sovesofaer og madrasser. 

Støjgener - Mens du holder ferie, går livet videre for andre. Der kan forekomme støj fra byggepladser, biler, motorbåde osv. Vi er overbeviste om, at vore feriegæster har forståelse for, at GreenGate Incoming ikke kan påtage sig ansvar herfor. 

Telefonering - Fra Danmark til Færøerne benyttes +298 + abonnentens nummer. 

Toiletafløb - Som regel hører der septitank til ferieboligen. Der må derfor ikke kastes bind, tamponer, vat, bleer o.l i toilettet. 

Tid, lokal - Vær opmærksom på at den lokale tid på Færøerne er Greenwich Mean Time (GMT) om vinteren, men om sommeren GMT plus 1 time.

Vi ønsker jer et godt ophold på Færøerne
   

 

Sommerhuse | Lejligheder:

 • Vi  tilbyder sommerhuse og lejligheder over hele Færøerne.
 • Standard og faciliteter varierer.
 • Lejligheder på Færøerne er i private hjem med egen indgang og faciliteter.
 • Flere af sommerhusene er beliggende udenfor byerne i naturskønne omgivelser.
 • Check-in 14:00 - Check-out 11:00
 • Se vores sommerhuse og lejligheder HER...


Bed & Breakfast:

 • Et godt valg for den der ønsker at komme i kontakt med de lokale.
 • Vi tilbyder privat indkvartering over hele Færøerne.
 • Standard og faciliteter varierer.
 • Morgenmad er inkluderet.
 • Check-in 14:00- Check-out 11:00
 • Se vores Bed & Breakfast HER...